30-Apr-2020


Beindult Ózdon a Legkorszerűbb technológiával működő Porfestő üzemünk! A beruházás összértéke közel egy millió euró!

Kérjen ajánlatot: www.ipariporfesto.hu

30-Apr-2020

Cégünk a vírus elleni védekezés megsegítésére a Kazincbarcikai kórháznak 500 ezer forint azonnali készpénz támogatást nyújtott valamint az EMMI-nek 1,5 millió forint értékben rendelt szájmaszkokat és fertőtlenítő készítményeket. Együtt legyőzzük a vírust és összefogáss...

2-Dec-2019

Huszonöt éve annak, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) vezető testülete november 29-ét a Kamara napjának nyilvánította. A kimagasló teljesítményt nyújtó gazdasági szereplők és vállalkozások részesültek kitüntetésben.

Ez alkalommal is á...

10-Oct-2019

Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó Parancsnokság és az Aggteleki Katasztrófavédelmi Őrs tűzoltói előadás sorozaton vettek részt a Green Plan Energy Kft. telephelyén,

ahol a napelemes rendszerek működési, szerelési és biztonsági elemeit tanulmányozták, valamint az esetlege...

20-Sep-2019

Plachy László a Green Plan Cégcsoport Ügyvezetője, Palkovics László innovàciós és technológiai miniszterrel találkozott Ózdon a Digitàlis Erőműben.

23-May-2019A Hanergy Holding Group Ltd. vezető értékesítői és a Green Plan Energy Kft. kereskedelmi igazgatója kereskedelmi megállapodást írt alá Kazincbarcikán, a sikeres értékesítési stratégiai egyeztetés után. Nagyszabású együttműködésünk ezzel elindult!

20-May-2019

A mellékelt levelet kaptuk egy vélhetően nagyon fiatal ügyfelünktől aki láthatóan meg volt elégedve a munkànkkal!😊 ezúton köszönjük, rendkívüli megtiszteltetès, könnyeket csalt a szemünkbe.
Jó egészséget és jó időt kívànunk nekik!

20-May-2019

Számos új munkahely jöhet létre annak a beruházásnak köszönhetően, amelyet a kazincbarcikai székhelyű napelemek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó Green Plan Energy Kft. tervez a Barcikai Ipari Parkban az elkövetkező években.

A május 13-án, városháza dísztermében...

Please reload

Aktuális hírek

Please reload

GREEN PLAN ENERGY KFT.

3700 Kazincbarcika, Csók István út 46.

+36 70 775 3957

info(kukac)greenplan.hu

© 2014 GreenPlan Energy Kft.

Created by Z-MEDIA