LED-Solar kandeláberek

A napelemes kandelábereket főként térvilágításként, vagy közvilágításként alkalmazunk. A napelem által megtermelt energiát egy speciális töltésvezérlőn keresztül, gondozásmentes akkumulátorokban tároljuk. Az akkumulátorokat a földbe telepített oszlop vasalatban helyezzük el szigetelt tartókeretben, ezzel kiküszöbölve a hőmérsékletváltozásból adódó töltéstároló kapacitás veszteséget. A napközben feltöltött akkumulátorok biztosítják az esti órákban automatikusan bekapcsoló lámpatestek kellő energia ellátását.

 

Programozható vezérlőnk alkalmas egy világítási cikluson belül, egy adott időintervallumban a lámpatest vényerejének visszavételére, majd későbbi időpontban újra visszaerősítésére. Ez a funkció kiválóan alkalmazható játszótereken, parkokban, ahol az éjszakai kihasználatlanság miatt a fényerőt az ügyfél által meghatározott teljesítményre visszaszabályozzuk. Ezzel a lehetőséggel nagyban megtudjuk növelni a kandelábereinkben lévő energia tartalékot. Teljes töltöttség esetén, termékünk napi 12 óra működés mellett, 8-10 napot működik töltés nélkül!

 

A napelemes kandeláberek telepítése nem hálózati engedélyköteles, nincs szükség hálózati (Émász, Eon stb.) csatlakozásra, valamint teljesen gondozás és költségmentes az üzemeltetésük. Működtetése nem igényel hálózati tápellátást, napelemek által megtermelt energiával működik, így önellátó.

Kandeláber-típusok

Kandeláber-típusok

SLK-P
SLK-P dupla
SLK-N
SLK-N dupla
SLK-R
SLK-R dupla
SLK-T
SLK-F
Show More

Katalógus letöltése

arrow-circle-outlinesdfsf.png
Nagyszerű alternatíva, igényes és költséghatékony megoldás
Egyedi tervezés, méretezés és gyártás a megrendelő igényei alapján
Akár 5 év költségmentes üzemelési időtartam

A teljes kínálatunkat, kedvező árakat és további akciós termékekeinket a webáruházunkban találja!

WEBSHOP

Aktuális hírek

GREEN PLAN ENERGY KFT.

3700 Kazincbarcika, Csók István út 46.

+36 70 775 3957

info(kukac)greenplan.hu

© 2014 GreenPlan Energy Kft.

Created by Z-MEDIA