Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése

A Kedvezményezett neve: Green Plan Energy Kft.
A projekt címe: Integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése
A szerződött támogatás összege: 14 329 600 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 40%

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt eredménye az IBSystem® testreszabott, használatra kész vállalatirányítási rendszer 11 funkcionális területtel: – CRM, értékesítés – HR- beszerzés, logisztika – gyártás – kontrolling – táv- és csoportmunka – munkafolyamat-irányítás – elektronikus iratkezelés – pénzügy számvitel -webshop- mobiltechnika.
A rendszer testre szabható, rugalmas, ugyanakkor számvitelileg zárt, könnyen kezelhető, a törvényi előírások szerint használható. Kielégíti az ERP rendszerek összes előnyét: – a folyamatok és az adminisztráció automatizálható, – a szervezetről, a szervezetben lezajlott folyamatokról az információkat strukturált módon biztosítja, – támogatja a felelős vállalatirányítást, – az adatkezelése egységes, – minden adatot csupán egyszer kell bejuttatni a rendszerbe és az egész rendszer számára hozzáférhető, – minimálissá teszi a manuális adatbevitelből származó hibákat, – áttekinthetőséget biztosít, működtetése gazdaságos, hatékony, biztosítja a jobb kapacitáskihasználtságot.

A projekt befejezési dátuma: 2020.11.30.
Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2- 4-16-2017-00974

Termelési kapacitás bővítése

A Kedvezményezett neve: Green Plan Energy Kft.
A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a Green Plan Energy Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 118 467 000 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 50%

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében kandeláber bevonatoláshoz szükséges berendezéseket, illetve egy az IPAR 4.0 elvárásainak is megfelelő új termelés-programozási rendszert helyeztünk üzembe ózdi telephelyünkön.

Beszerzésre kerültek a következő berendezések: Kézi szóró- kabin; Kétoldali kézi porszóró ciklonos leválasztással; Vízleszárító és beégető szekrény; RO Berendezés; Konvejor rendszer; Szennyvízkezelő berendezés; Előkezelő berendezés, valamint iWise Kontrolling és döntéstámogatás modul, iWise Logisztika modul, iWise Gyártás modul a hozzájuk tartozó betanítással, migrációval és testreszabással.

A projekt megvalósításának eredményeként egyedi napelem-tartó fémszerkezeteink és LED-SOLAR kandeláber oszlopaink gyártásához sikerült egy szinterező üzemet berendezni. A porfestés az elkészült termékeink tartós bevonattal történő ellátására szolgál. A fejlesztésnek köszönhetően már saját szinterező üzemünkben tudjuk termékeink porfestését kivitelezni. Így a korábbi versenyhátrányunkat is csökkenteni tudjuk.

A projekt befejezési dátuma: 2019.11.08.
Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00453

Munkahelyi képzések

A Kedvezményezett neve: Green Plan Energy Kft.
A projekt címe: Munkahelyi képzések a Green Plan Energy Kft.-nél
A szerződött támogatás összege: 9 740 030 Ft
A támogatás mértéke (%-ban): 100%

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretében a Green Plan Energy Kft. 3700 Kazincbarcika, Csók István út 46. helyszínen az alábbi 6 képzést valósította meg 2019.01.09. – 2019.11.28. közötti időszakban külső képzési szolgáltatók bevonásával:
– Információbiztonság, adatvédelem (48 óra) 11 fő részvételével
– Érzelmi intelligencia tréning 824 óra) 5 fő részvételével
– Folyamattervezési, -szervezési tréning (24 óra) 5 fő részvételével
– Szervezetek működése a gyakorlatban tréning (40 óra) 5 fő részvételével
– Pénzügyi ismeretek nem pénzügyeseknek képzés (48 óra) 10 fő részvételével
– Excel ismeretek 24 órában (24 óra) 4 fő részvételével

A képzéseken a Green Plan Energy Kft. 14 munkavállalója (11 férfi, 3 nő) vett részt. A képzések eredményeként a képzéseket sikeresen elvégző munkatársak részére összesen 40 db tanúsítvány keült kiállításra.

A projekt megvalósítási időszaka: 2019.01.01. – 2020.03.19.
Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00016

Használjon Ön is megújuló energiát!

Legyen szó akár napelemes rendszerekről, napelem parkokról, korszerű és energiatakarékos LED vagy LED-Solar világítási rendszerről, évtizedes tapasztalatunkra és szakértő csapatunkra mindig számíthat.