A Kedvezményezett neve: Green Plan Energy Kft.
A projekt címe: Termelési kapacitás bővítése a Green Plan Energy Kft.-nél

A szerződött támogatás összege:118 467 000 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 50%

 

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében kandeláber bevonatoláshoz szükséges berendezéseket, illetve egy az IPAR 4.0 elvárásainak is megfelelő új termelés-programozási rendszert helyeztünk üzembe ózdi telephelyünkön.

Beszerzésre kerültek a következő berendezések: Kézi szóró- kabin; Kétoldali kézi porszóró ciklonos leválasztással; Vízleszárító és beégető szekrény; RO Berendezés; Konvejor rendszer; Szennyvízkezelő berendezés; Előkezelő berendezés, valamint iWise Kontrolling és döntéstámogatás modul, iWise Logisztika modul, iWise Gyártás modul a hozzájuk tartozó betanítással, migrációval és testreszabással.

A projekt megvalósításának eredményeként egyedi napelem-tartó fémszerkezeteink és LEDSOLAR kandeláber oszlopaink gyártásához sikerült egy szinterező üzemet berendezni. A porfestés az elkészült termékeink tartós bevonattal történő ellátására szolgál. A fejlesztésnek köszönhetően már saját szinterező üzemünkben tudjuk termékeink porfestését kivitelezni. Így a korábbi versenyhátrányunkat is csökkenteni tudjuk.


 

A projekt befejezési dátuma:  2019.11.08                               Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00453

Aktuális hírek

GREEN PLAN ENERGY KFT.

3700 Kazincbarcika, Csók István út 46.

+36 70 365 5887

© 2014 GreenPlan Energy Kft.

Created by Z-MEDIA