Napelemes rendszerek tervezése, kivitelezése, egyedi tartószerkezetek gyártása, nagykereskedelem

Napkollektoros rendszerek tervezése, kivitelezése, egyedi tartó-szerkezetek gyártása, nagykereskedelem

Acélszerkezetű épületek gyártása, építése, egyedi acélszerkezetek, gépek gyártása

Ipari és Lakossági LED fényforrások forgalma-zása, villamos kivitele-zése

kék-kocka_r.jpg

Telepítés, tréning

Saját gépkocsikkal szolgáljuk ki partnereinket, illetve házhoz szállítjuk a megrendelt termékeket!

 

Napelemes, napkollektoros rendszerek:

A nálunk rendelt és vásárolt termékeket, rendszereket saját alkalmazású kivitelező csapattal nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezve rövid határidővel és készletről szolgáljuk ki. Vállaljuk a rendszerek teljes ügyintézését és a szolgáltatónál a tervezés és engedélyezési eljárás lebonyolítását is. Ügyfeleink rendelkezésére állunk tanácsadással, pályázati előkészítéssel és bonyolítással a teljes projektre vonatkozóan.

 

Led fényforrások:

Minden nálunk vásárolt lámpatestet és fényforrást igény szerint, térítés ellenében saját, magasan képzett szakemberekkel, illetve minősített kivitelezővel beszerelünk és szakszerűen üzembe helyezünk külön megrendelés alapján. Kedves megrendelőink! Kiemelten javasoljuk, mert a garanciális időket nagymértékben befolyásolja. Lásd: GARANCIA.

Megrendelőinknek saját fejlesztésű lámpaoszlopot és tartókonzolt is biztosítunk, amennyiben erre igényt tartanak, természetesen ezeknek a termékeknek a gyártását és szerelését is vállaljuk.

 

További termékeink telepítésére vonatkozóan kérjük, lépjen kapcsolatba velünk!

 

 

Karbantartás

 

Led fényforrások:

Termékeink gyakorlatilag gondozásmentesek! Cégünk vállalja, hogy egyedi igény szerint időszakos vizsgálatokat tart a területeken amennyiben ezt a megrendelő igénybe veszi. A garanciális időszakra vonatkozóan az éves időszakos vizsgálat díjmentes. Egyedi esetekben, ha olyan üzemben vagy területen kerül beépítésre a fényforrás ahol magas a szilárd vagy nedves szennyeződések koncentrációja a kifogástalan működés és a megfelelő fény minőség érdekében bizonyos időközönként mechanikai tisztítást kell beiktatni. Ezt cégünk igény esetén térítés ellenében szakszerűen elvégzi.

 

Kérjük megrendelőinket, hogy minden elváltozást vagy hibát jelezzenek felénk a megfelelő és szakszerű tanács és szerviz ellátása érdekében.

 

További termékeink karbantartásával kapcsolatban kérjük, keressen minket!

Aktuális hírek

GREEN PLAN ENERGY KFT.

3700 Kazincbarcika, Csók István út 46.

+36 70 775 3957

info(kukac)greenplan.hu

© 2014 GreenPlan Energy Kft.

Created by Z-MEDIA